Et univers af kvalitets produkter til den bevidste & unikke mand

Depot tilbyder et professionelt koncept at kvalitetsprodukter til den bevidste mand. En serie direkte fra Milano, der på en gang er sofistikerede og alligevel simple & målrettede. Dette koncept udgør denne unikke produktlinjen og er alle et must-haves baseret på traditionelle opskrifter og ægte klassikere opdateret til den moderne mand.

Depot er en nutidig og enkel tilgang til mænds velvære, med højtydende produkter. I en branche der har omstillet sig til øget fokus på mænd, hvor mange mænd vender tilbage til de klassi-ske barberinger i salonerne og generelt stiller helt andre krav, til både frisurer og det totale look. Det er her Depot får en stor rolle i mandens univers, nemlig et brand som kan forene det gamle med det nye. Fra denne ide kommer DEPOT® en komplet serie af herre produkter der lever op til kravene, fra det æn-drede marked for mænd og er udviklet til at opfylde deres behov. Specifikke produkter af høj kvalitet med en stærk identitet, skabt til den bevidste & krævende mand.

Moderne, sofistikerede & med et teknologisk touch er denne produktlinje, alt lige fra hårpleje – styling skægprodukter & home produkter herunder også dufte.
DEPOT er alt hvad den bevidste mand har brug for.

PRODUKTERNE ER SKABT AF INNOVATIVE TEKNOLOGIER & KVALITETSRÅVARE.


NUTIDIG OG ENKEL TILGANG TIL MÆNDS VELVÆRE..

DEPOT er en nutidig og enkel tilgang til mænds velvære. I en branche der har omstillet sig til øget fokus på mænd, hvor mange mænd vender tilbage til de klassiske barberinger i salonerne og generelt stiller helt andre krav, til både frisurer og det totale look. Det er her Depot får en stor rolle i mandens univers, nemlig et brand som kan forene det gamle med det nye.


KOMPLET SERIE AF HERRE PRODUKTER

DEPOT® tilbyder en komplet serie af herre produkter der lever op til kravene fra det ændrede marked for mænd. Produkterne er lavet præcis til deres behov. Specifikke produkter af meget høj kvalitet med en stærk identitet, skabt til professionelt brug og til den bevidste & krævende mand.


MODERNE, SOFISTIKERET OG TEKNOLOGISK TOUCH


DEPOT® The male tools & Co. Til den velsoignerede mand, en produktlinje, der går tilbage til de klassiske behandlinger med et moderne, sofistikeret og teknologisk touch. Alt lige fra hårpleje - styling - skægprodukter & home-produkter herunder også dufte. 

100-hair-cleansings

200-hair-treatments

300-hair-stylings

400-shave-specifics

500-PLEJE & STYLING TIL SKÆG

600-KROPS PLEJE

800-ANSIGTSPLEJE

900-home