”The solution to
next level”

VÆRDIER

INNOVATION  - PASSION - HEART

VISION

Vores vision er at gøre en forskel for den enkelte, via vores koncept med lækre eksklusive kvalitetsprodukter, coaching & mentorring.
Vi ønsker at skabe en moderne og nytænkende virksomhed med 100 % fokus på kundens ønsker & be-hov

Vi arbejder ud fra et UPGRADE koncept som indeholder tools & mentorring, til at løfte dit personlige lederskab og med disse tools kan du tage virksomheden til next level.

MISSION

Vores mission er at levere de bedste løsninger & produkter til dig, som du kan levere til dine kunder. Vi tænker anderledes, vi følger med tidens trends & skaber innovative historier.

Vi garantere dig at med vores UPGRADE koncept og din indsats, hvor vi har fokus på coaching, service & support, kan du opnå den succes, som du ønsker i din virksomhed & gå til next level.

MÅL

Vores ultimative mål er at levere eksklusive kvalitetsprodukter & support af højeste kvalitet, kombine-ret med kreativitet & viden om den nyeste trend til dig, så du kan give dine kunder det bedste & mest professionelle.

Vi i UPGRADE hair kombinere eksklusive kvalitetsprodukter med vigtig support, for at give dig de tools du har brug for, for at du kan yde en professionel service til dine kunder.

UPGRADE HAIR – er en B2B relateret virksomhed. Vi er passionerede omkring det vi tilbyder & arbejder 100% ud fra hjertet. Vi elsker at arbejde med mennesker & tilbyder derfor også et anderledes brand, som ikke kun har fokus på produkter, men også coaching & mentorring og fuld fokus på din vej til succes. Herunder kunne et eks. være support til: Målsætning & visioner – Personligt udvikling/lederskab – Salgstræning – Strategi planlægning – Kommunikation – Trivsel – Sociale medier – Produkt træning mv.

Vi tilbyder kvalitetsprodukter hvor vi har den professionelle distribution af disse brands:
Milk_Shake – Depot – Simply Zen – EVAN – Max Pro – Martom, som alle er hår & kropsprodukter til den unikke & bevidste forbruger.

Vi i UPGRADE hair kombinere eksklusive kvalitetsprodukter med vigtig support, for at give dig de tools du har brug for, for at du kan yde en professionel service til dine kun-der.

Vi hjælper dig til at tage skridtet til next level i din business med en opgradering. Så brug vores kompetencer i din business, vi er her for dig. 

SERVICE & SUPPORT 

Vi er et team af eksperter til at supportere dig.

Produkterne vi levere er udviklet på den seneste teknologi, for at give dig mulighed for den bedste kvalitet & de bedste vilkår. Vi levere support & mentoring, så du kan opnå den succes du ønsker, både til dig som indehaver & til dine medarbejdere i virksomheden.

BÆREDYGTIGHED FOR KUNDENS
VELVÆRE & MILJØET

For kundens velvære & miljøet. Vores virksomhedsstrategi er skabt med naturen i tankerne. Vi har fokus på at vælge producenter der er bevidste om at vælge naturlige & økologiske ingredienser når produktudviklingen sker. Vi har også fokus på at formularer bliver lavet med en miljømæssig tankegang og at råmaterialerne er nøje udvalgte med fokus på miljøet, hos vores producenter.
NATURE IS OUR ALLY –
WE WANT TO RESPECT IT!

INFO:
Indehaver af upgrade hair:
Gitte Flyvbjerg-Sørensen & JensPeter Rokkedal

Kontor – Lager – Showroom – Education:
Vandmanden 10K – 9200 Aalborg
Showroom & Education:
Vestre Landevej 63 – 6800 Varde

 HISTORIK OMKRING DISTRIBUTIONEN I DK:
2008:
Distributionen af Milk_Shake – Depot – Simply Zen
2023:
Distributionen af EVAN – Max Pro – Martom