CSP
Capillary schedule

``FIND SKØNHEDEN I DIG SELV``

PARFAIT CAPILLARY SCHEDULE (CSP)

Capillary Schedule er designet til alle typer hår.
En unik proces er sammensat med dybdegående analyse, der vil genoprette skønheden til tidligere beskadiget hår.
Den indeholder aktive stoffer, der vil regenerere hårfibrene fuldt ud.
Parfait® Capillary Schedule har opkvikkende kraft og en intensiv nærende effekt, der gør det muligt for håret at blive genoprettet inden for et par uger.
Blødhed og næring fornyes.

Denne Parfait®-linje fugter håret med lipider og æteriske olier og genopbygger hårets næring med en eksklusiv blanding af vitaminer, proteiner og aminosyrer såsom nanokeratin.
Lotusblomsten som er et symbol på renhed, fred og visdom, har en blødgørende olie, der ikke tynger håret og efterlader det let og silkeblødt. Med kunden i tankerne, forstår Parfait®, at sundt, blødt, skinnende hår genopretter kvindens velvære og selvværd, hvilket gengiver hendes vilje til at passe på sig selv. Og ved at gøre det, vil hun være i stand til at håndtere sine daglige aftaler bedre og tage sig af personlige forhold med et helt andet mindset & indstilling.

CSP 1 SHAMPOO

Som det første trin i hårets omstrukturering virker Capillary Schedule Parfait Shampoo blidt på symptomer på beskadiget hår, renser blidt og hjælper med at genoprette og fugte håret. Dens naturlige ekstrakter giver rensning, der gradvist genindsætter energi og liv i hårfibrene.

CSP 2 VITA-CIMENT

Hvis din krop skal være sund har den brug for vitaminer. Vita Ciment Parfait har i sin særlige formel de vitaminer, der er nødvendige for sundt hår, da det omstrukturerer de elementer, der er ansvarlige for dets vitalitet, glans og blødhed.

CSP 3 MASK

Efter at have modtaget alt næring og styrken fra Capillary Schedule Parfait-behandlingen, er det sidste trin sammensat af en maske. Det giver håret blødhed og forlænger glanseffekten på håret.

CSP - REPLACEMENT LIPID & PCA - L2

De vigtigste symptomer på hår med utilstrækkelige olier og andre lipider er dehydrering og en ru tekstur. L2 har en værdifuld kombination af lipider, der understøtter glans og næring til beskadiget hår. Den forsegler fugt og udglatter skællaget. Et pefekt produkt til at genoprette beskadiget og tørt hår. Resultatet er glat og sundt hår, der er blødt og glansfuldt.

CSP - MAX PH BALANCER - M2

Et produkt der forsegler skællaget og balancere ph værdien. Bevare alle næringsstofferne i håret. Kan også bruges somet SOS produkt til skadet hår.

CSP - REPLACEMENT KERATIN - K2

Keratinbaseret og rig på aminosyrer og organiske olier, der behandler, nærer og genopretter hårets sundhed. Denne spray udfylder revner i skællaget og de beskadigede steder, så en nærende, dybdevirkende erstatningskeratin spray.

Evan Care er et brand, der er positioneret i forhold til den moderne kvinde, der plejer sig selv, er unik, trendy, smart og udtrykker personlighed. Produktlinjerne er udviklet med en integreret avanceret teknologi & af organiske materialer, til disse kvinde.

At forbedre disse kvinders skønhed. I naturens pendul, præsenterer Evan Care en produktlinje hver sæson:
Forår er parfait
Sommer er kokosnød
Efterår er krøllet kraft
Vinter er kaffeguld.

Det 21. århundredes kvinde har en stærk og positiv identitet, der er afgørende for personlig validering og vores evne til at opleve glæde. Vi arbejder på at opnå netop dette udefra og indad. Mange års forskning og tests var nødvendige for at udvikle en førsteklasses teknologi - en synergi - der giver os mulighed for at designe produkter, der opfylder utallige kosmetiske behov.
Evan Care har skabt kapillær- og kropsløsninger til at beskytte og nære os mod hverdagens aggressioner såsom eksponering for solstråling, forurening, varme, kemiske behandlinger, blandt andre. Disse produkter af høj kvalitet reparerer ikke kun skaden, men forlænger resultaterne..

Moderne kvinder ender primært i rutinemæssige opgaver relateret til arbejde, husholdning, familie osv. Disse prioriteringer er hendes virkelighed. Egenomsorg ender somoftest med at blive forsømt eller udskudt. Denne fysiske og følelsesmæssige stress, somhun er udsat for, afspejles i sidste ende i spejlet.
Alle kvinder skal føle sig smukke.
Vores indsigt for hende udmønter sig i de få øjeblikke, hvor hun virkelig passer på sig selv, hvad enten det er med et simpelt skønhedsritual derhjemme eller hos frisøren, den fulde skønhed og det kvindelige selvværd er reddet. På denne enkle måde vil hun have det godt med sig selv. Parfait inkorporerer hengivenhed og omsorg: fra at vælge de bedste ingredienser til at skabe metoder, der er unikke for hvert enkelt produkt. Produktlinjen er forpligtet til at tilbyde de bedste produkter , udviklet med den nyeste teknologi. Alle kunder er forskellige og får en personlig behandling der er inspireret af deres omtanke og velvære.