Milk_shake smoothies

Derfor er smoothies et must have i din salon 

En toningsfarve der giver intense, blanke og naturlige farvekontraster i alt hår. Serien er 100 % ammoniak fri. Den Indeholder mælkeproteiner, den dækker grå hår perfekt (men ikke som en ammoniak farve) Farverne er perfekte til re-touch af en eksisterende farve og er optimale for lette farver og intense farvekontraster. Til kunder, der ønsker en hårfarve der er let at vedligeholde. Med denne farve får du en meget behagelig farvebehandling pga. alle de gode ingredienser, herunder også antioxidantet Integrity 41* som du finder i alle beizer.

Mælke proteiner, Økologisk honning, Økologisk solsikkeolie, Aminosyre kompleks.

Blåbær extract Rig på vitaminer og mineraler. Blåbær Ekstrakt (duft) & den violette farvecreme karakteriserer de violette nuancer.

Kakao extract Meget nærende og fugtgivende. Efterlader håret blødt & blankt.
Kakao ekstrakt har stærke anti-aging egenskaber, Den brune farve & duften af chokolade karakteriserer chokolade serien.

Jordbær ekstrakt Tilfører mineraler, blødgør håret & har en plejende virkning. Den røde farvecreme og jordbær duft karakterisere den røde serie.

Papaya ekstrakt. Har en stærk blødgørende virkning.Rig på vitaminer. Den orange farvecreme og tropiske frugt duft præger kobber serien.

Honning ekstrakt. Tilfører fugt og genopbygger håret, samt det sikre maksimal glans til håret. Beskytter og beroliger huden. Den gyldne farvecreme og honning duft karakterisere den gyldne.

Mælke proteiner. Med en meget høj pleje af hårstrukturen. Den hvide farve og søde mælke duft karakteriserer den naturlige serie.